Storstäda kroppen

Städa, näringsge och balansera kroppen varje dag gör du med Sunriders basprodukter

Rena Calli® 1 påse / dag Fortune Delight® 1 – 5påsar/dag

Näringsge NuPlus®, Vitashake®, Sunbar® 1 – 3 påsar – bars/dag

Balansera Quinary® 2 – 10 kapslar / dag

Har du problem med svullnad eller vill gå ned i vikt lägger du till STORSTÄDNINGS-produkterna: Vitalitecaps® och Slimcaps® Du använder basprodukterna och lägger till Storstädningsprodukterna, Vitalitecaps® och Slimcaps®. Renar kroppen, tarmen och lymfsystemet, hela dig. Du kommer att märka att “fibroserna” minskar och att du blir mjukare i musklerna, smidigare och lättare i kroppen och piggare.

”Fibroser” är när det bildats ”bullar” av slaggprodukter, det är bindväven och huden som fastnar i varandra och då försämras kroppens förmåga att göra sig av med slaggprodukter, inflammationsämnen, mjölksyra, vätska och fett. Du ska kunna nypa tag i din hud och lyfta den, sitter den fast har du slagg att städa bort. Städar även celluliter.

Beroende på vad du har för behov kan du göra detta som en kur eller använda det dagligen.

Under dagen dricker och äter du som vanligt basprodukterna.

Börja städningen på en låg dos = 1 kapsel dag 1-2, öka till 2 kapslar dag 3-4 för att känna efter hur din kropp reagerar och för att undvika att en överbelastning av fett och gifter samlas i kroppens reningsorgan och dricka mycket Fortune Delight®. Använd Vitalitecaps® i 4-5 veckor, växla sedan till Slimcaps eller gör uppehåll 1-2 veckor. Du kan även använde båda kapslarna samtidigt enligt schemat nedan. Känn efter så att det inte blir för kraftfullt, det är bättre att städa en längre period med lägre dos, än att t.ex få huvudvärk, förkylning, få massa finnar eller vara illamående för att utrensningen går för fort. Har din svaga punkt varit t.ex. bihåleinflammationer så  ska skräpet ut den vägen så känn efter så att du kan hantera symtomen med lagom städfart, du kanske måste göra städningen i etapper. Vitalite Caps® är också bra för mental vakenhet och lugn energi. Ta 1-3 kapslar 30-60 minuter före varje måltid eller ät flera på morgonen för en bra start på dagen. Det går även bra att ta Vitalite Caps® på natten om du får svårt att sova p.ga. värk i kroppen eller pirr i benen.

Frukost, Lunch och Middag

30-60 minuter före maten.

1 – 5 kapslar Vitalitecaps®

10 minuter före maten. 1 påse NuPlus® 1 – 3 kapslar Quinary®

Till maten. 1 kapsel Slimcaps®

Slimcaps® varning: Man kan bli väldigt lös i magen och må illa av Slimcaps, då går städningen för fort, minska då på Slimcaps®. När du börjar ta Slimcaps® rekomenderar jag att du tar 1 kapsel till frukosten dag 1 och 2, ökar dag 3 till 1 kapsel till frukost och en till lunch under förutsättning att de första dagarna gått bra, fortsätt och öka sakta om du behöver. Du ska inte ta så många att du får kramper i magen eller får “bo” på toa. Det är viktigt att ta Slimcaps® tillsammans med mat och fibrer (t.ex. en Sunbar®, eller Psylliumhusk). Slimcaps® ska helst användas som en kur under ca 2 veckor, är du väldigt trög i magen kan du ta Slimcaps® under en längre period men då i liten mängd (1 – 2 kapslar/dag).

Läs mer om Sunriders produkter www.totalbalans.se